Problem staying logged in

Looking for something that isn't here? What would you like to see happening with this site?

Moderator: illinois

Post Reply
User avatar
TheKlockster
Ride Operator
Posts: 711
Joined: Mon Feb 20, 2006 12:42 pm
Contact:

Problem staying logged in

Post by TheKlockster » Fri Apr 07, 2006 1:02 pm

It hasn't happened till yesterday - but all the sudden it won't keep me logged in. I have to log in each time I visit the site. Is there something wrong with your cookies?
Image

Image

User avatar
PKIDelirium
Ride Operator
Posts: 676
Joined: Thu Feb 16, 2006 5:28 pm
Location: Xenia, Ohio
Contact:

Post by PKIDelirium » Fri Apr 07, 2006 2:49 pm

That's strange, I haven't had to log in since I registered.

User avatar
Hepta
Wood Coaster Rider
Posts: 238
Joined: Sat Mar 04, 2006 9:01 pm
Location: Virginia
Contact:

Post by Hepta » Fri Apr 07, 2006 3:12 pm

I have.
greetz
Hepta
Image

User avatar
TheKlockster
Ride Operator
Posts: 711
Joined: Mon Feb 20, 2006 12:42 pm
Contact:

Post by TheKlockster » Fri Apr 07, 2006 4:11 pm

Like I said - it JUST started. I have to log in - and check the "Keep me logged in" box - and it doesn't keep.
Image

Image

User avatar
TheKlockster
Ride Operator
Posts: 711
Joined: Mon Feb 20, 2006 12:42 pm
Contact:

Post by TheKlockster » Fri Apr 07, 2006 4:53 pm

I have also been seeing this alot.

Image

The only other times I have seen that is when the cable went out - and the modem had no signal. It must be some kind of communication problem between Paul's host and the Cincinnati area Time Warner Cable servers.
Image

Image

User avatar
Mental Rose
Park Chain CEO
Posts: 217
Joined: Wed Feb 15, 2006 2:18 pm
Custom Title: THIS SPACE FOR RENT.
Contact:

Post by Mental Rose » Sat Apr 08, 2006 10:09 pm

Hmm.

We're not having any problem on our end that I can tell. It could be a number of things - make sure your browser is still accepting cookies from the site, and that your firewall or virus program hasn't blocked us for some reason. Perhaps try clearing out your cookies etc. If that doesn't work, then I must admit that I'm at a bit of a loss. It's possible that your ISP is having a problem with ours for some reason, in which case I'd suggest contacting them and seeing if they can give you better advice that I'm able to. :-/

User avatar
TheKlockster
Ride Operator
Posts: 711
Joined: Mon Feb 20, 2006 12:42 pm
Contact:

Post by TheKlockster » Sun Apr 09, 2006 6:22 am

It was probably the ISP. It hasn't done it for a day or so. Just like on Thursday and Friday it was doing it really bad.
Image

Image

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests